ניתוח כפתורים ילד בן 3

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/08/2016 | 12:22 | מאת: בני

שלום , בני הקטן בן 3 שנים עבר ניתוח כפתורים +שקד שלישי+ שקדים לפני חודש . קבלנו הוראות להקפיד שלא יכנסו מים לאוזניים של הילד וכך עשינו . יום אחד בייביסיטר שמרה על הילד והכניסה אותו להתקלח ללא אטמים (לא ברור על מה היא חשבה ) , האם יכול להיגרם נזק בגלל מקלחת אחת ? מה אפשר לעשות ?

שלום לא סביר שיגרם נזק כלשהו. באופן כללי כיום הגישה הרבה יותר מתירנית כוון שהוכח שאין ממש יתרון לשימוש באטמים במניעת דלקות אוזניים לאחר כפתורים בטח לא במקלחת. יש לא מעט רופאים ואני ביניהם שמתיר להרטיב את האוזניים חופשי במלקחת בים ובבריכה המידע הנ"ל קיים כבר מספר שנים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים