הפרעות באוזן ותסמונת בל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/08/2016 | 00:04 | מאת: עינת

לפני חודש וחצי בני קיבל תסמונת ע"ש בל בחצי מפניו. ברקע יש לו סינוסטיס ונוזלים באוזניים. באותו צד שהשתתקו לו הפנים, יש לו כפתור (מניתוח שעבר כמה חודשים קודם לכן). נכון לעכשיו הוא אחרי טיפול של סטרואידים, ומחכים לשיפור במצבו. בנוסף לכאבים שעדיין הוא סובל מהם בחלק האחורי של הגולגולת (אותו צד בו קיבל את התסמונת) הוא שם לב שבעת שהוא מקמט את המצח (מעלה אותו כלפי מעלה), אז תמיד האוזן עם הכפתור (אותו צד שהשתתק) עושה אצלו מן סימני מתיחות ורעשים של חריכות שהוא מתאר אותן כמו הפרעות. הוא נבדק ונכון לכרגע אין לו נוזלים באוזניים. רציתי לשאול איזה קשר יש בין קימוט המצח לבין הפרעה באוזן (האם זה קשור לאותו עצב מודלק שגרם לתסמונת) ?3 ותוך כמה זמן יש לצפות להתאוששות מלאה (כרגע תנועות פניו הם חלקיות בלבד). תודה

התאוששות קוראת בדר"כ תוך מספר שבועות . התלונות המתאורות לא ברורות והקשר גם כן רצוי המשך מעקב רופא אאג דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים