צינוריות נמצאות בתעלה ולא יוצאות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/08/2016 | 23:00 | מאת: רינת פינקו

בני בן 7 וחצי כשנתיים לאחר ניתוח הכנסת צינוריות, כבר כמה חודשים שהצינורות יצאו אבל יושבות בתעלה, הרופא המליץ על טפטוף מי חמצן או שמן זית כדי לרכך את השעווה שסביב הצינוריות ואז אולי הן יצאו. כבר כמה זמן שאני פועלת כך אבל לא נראה שזה יעזור, כמה זמן אפשר לטפטף לאוזניים מי חמצן? וכמה זמן אפשר לתת לצינוריות להישאר כך בתוך האזניים? בברכה, רינת.

שלום לאחר חודש של טפטוף אם אין ממש שינוי זה כנראה לא יקרה כך. כעיקרון הצינוריות עצמם לא אמורות להפריע בתעלה אך לעיתים גורמות להפרעה בפינוי השעווה. ניתן להוציאם במרפאת רופא אאג דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים