פנסינוזיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/08/2016 | 21:13 | מאת: דבי

שלום.נכדי בן 11 סובל מכאבי ראש זמן רב. בחצי שנה האחרונה נוספה גם סחרחורת. עשה בדיקת m.r.i. ונתגלה פנסינוזיטיס חריפה.הצללה נרחבת של תאי אתמואיד דו צ. בסינוסים פרונטלים יש גם עיבוי רירית המתאדרת עם יתכן מעט נוזל מימין. מה עושים . הרופאה אמרה שבועיים אוגמנטין. איך נדע שעבר אחרי שבועיים. איזה בדיקות עושים. כי לא גילו זאת עד היום בשום בדיקה אחרת....תודה מראש

שלום זה אכן הטיפול המקובל . בד"כ אין צורך בבדיקות הדמיה נוספות רק מעקב של הרופא דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים