חוסר שעווה באוזן לאחר ניקוי אצל רופא

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/07/2016 | 21:09 | מאת: יעל

שלום, רציתי לשאול לגבי שעווה באוזן. מאז ומתמיד האוזניים שלי מייצרות הרבה שעווה , לפני קרוב לשנה זה גרם לי ללחץ באוזניים ולפקקי שעווה ולכן עשיתי ניקוי (שאיבה) אצל רופא אף אוזן גרון. לאחר שעשיתי את הניקוי כבר קרוב לשנה שהאוזן השמאלית בקושי מייצרת שעווה מה שגורם לה להיות מאוד רגישה ויבשה. זה גם מפתיע אותי כי תמיד האוזניים שלי ייצרו הרבה שעווה. חשוב לי לציין שלאחר הניקוי שביצעתי אצל הרופא נגרמו שריטות בתעלה ודלקת שטופלו ע"י טיפות אנטיביוטיות. האם זה הגיוני שנגרמת תופעה כזאת של מחסור בשעווה בעקבות ניקוי אצל רופא? מה ניתן לעשות כדי שהאוזן תחזור לייצר שעווה כמו קודם? תודה מראש

לא צריך לעשות דבר האוזן תייצר את השעווה חשוב לא לבצע ניקוי עצמי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים