סטרפטקוקוס שאינו חולף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/07/2016 | 12:41 | מאת: קטיה

שלום רב דר, לבני בן השנתיים יש חיידק סטרפטקוקוס שלא עובר. נטלנו ברצף שבוע של מוקסיפן ואז שבוע של אוגמנטין והחיידק מסרב למות- משטח חיובי. מה עושים? אני כבר מתחילה לפחד מאוד. חייבת לציין כי אנחנו כבר 5 ימים אחרי האוגמנטין והילד מרגיש טוב ואין חום או תסמיני מחלה אחרים אבל בכל זאת יש לו חיידק בגוף! מה עושים? הרופאה שלו לא עונה לי ואני משתגעת מדאגה.

יתכן והוא נשא ואז משטח הגרון יהיה תמיד חיובי ללא קשר למחלה רצוי לקחת משטח גרון בעוד כ 2- 3 שבועות כאשר אין כל תסמינים במידה ועדיין חיובי כנראה שנשא. דלקות גרון סטרפטוקוקליות נדירות מתחת לגיל 3 שנים . דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים