דלקות חוזרות באוזניים לתינוקת-המשך שאלה****

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/07/2016 | 23:15 | מאת: אבירם

ד"ר תודה רבה על התשובה. יש מכשיר בשם איירפופר שמאושר על ידי אני מצותת מאתר היבואן" האיירפייפר מזרים אוויר בצורה מבוקרת,דרך הנחיר לתעלה החסומה,מאלץ אותה להיפתח,מאוורר את האוזן התיכונה. ומייבש את הנוזלים. טיפול שעושים בבית.נמכר ביד שרה במחיר 1150 שקלים. מה דעתך על המכשיר???? תודה רבה.

שלום המכשיר רלוונטי החל מגיל 3-4 שנים. בגיל שנה זה לא ישים להשתמש בו. היבואן מציין שניתן לשימשו החל מגיל 3 שנים מעשית לעיתים גם בגיל מבוגר יותר כוון שנדרש שיתוף פעולה של הילד בעת תפעול המכשיר. בכל מקרה עד שיהיה רלוונטי דלקות האזונים כבר יחליפו דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים