טיניטוס בשתי האוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/07/2016 | 21:29 | מאת: נהוראי

שלום, אני בן 14 והופיע לי טינטון שלא נחשפתי לרעש חזק, בדיקת השמיעה שעשיתי לפני כמה ימים יצאה תקינה לחלוטין, הטינטון מופיע לי כאשר אני במקום שקט ואני נכנס לדיכאון כי אני מתחיל לחשוב שזה לא יעבור לי חשוב לי לציין שזה התחיל שהיה לי אוזניים סתומות שנה והתחלתי לחקור באינטרנט והגעתי לממושג "טינטון" ופחדתי שזה לא יהיה לי ובאותו הערב שניסיתי לישון זה הגיעה לי וזה כבר חודש ככה. השאלה שלי אם זה ישאר איתי תמיד כמו שזה רשום באינטרנט או שזה יעלם לי עם הזמן אני ממש דואג תודה.

שלום ראשית טוב שנעשתה בדיקת שמיעה ושיצאה תקינה. סיהות מרובות שיש לטינטון ברובם המקרים לא מלחים למצוא את הסיבה. לעיתים התופעה זמנית ולעיתים ממושכת יותר. רצוי לפנות לרופא אאג לצורך יעוץ. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים