דלקות חוזרות באוזניים לתינוקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/07/2016 | 23:39 | מאת: אבירם

ד"ר שלום. הבת שלי בת 11חודשיים. סובלת מדלקות חוזרות באוזניים.בצילום שעשו ראו נוזלים באוזניים. שמעתי שיש טיפולים שהם בגדר ניסוי שמזרימים אוויר דרך האף על מנת לפתוח את הסתימה, ולהוציא את הנוזלים מהאוזניים.האם יש טיפולים נוספים שמוציאים את הנוזלים. תודה רבה.

שלום הטיפולים שציינת לא מתאימים לגיל שנה אלה החל מגיל 3 שנים. הבשורה שכמות הדלקות לרוב יורדת בחודשי הקיץ וככל שהילד גדל. אין תרופת פלא למצב זה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים