ניתוח אדנואידים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/07/2016 | 21:33 | מאת: קרן

שלום רב! פנינו עם בנינו בן 5.5 לרופא עקב תלונות על נחירות ביום והלילה ופה פעור. בבדיקה הרופא לא התרשם ממשהו חריג ביותר ושלח לביצוע הדמיה. זאת התוצאה של הצילום: נפיחות ברקמות הרכות האחוריות עם היצרות בתעלת האויר . אדנואידים מוגדלים. הרופא כרגע בחופשה ואנו מודאגים. אפשר בבקשה הסבר קצר על מה מסמנת הבדיקה ומהן דרכי הטיפול המקובלות . תודה רבה!

שלום אין כאן דחיפות או מקר דאגה תחזר לרופא השולח ויתן המלצת בתאם לממצאים ולתלונות הילד דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים