בלוטות נפוחות בצוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/06/2016 | 20:37 | מאת: אילנית

דר גורדין שלום רב. לפני שלושה חודשים מיששתי לביתי בת שבע וחצי שנים. בלוטות נפוחות בצוואר תת ליסתיות. עשיתי אולטרסאונד והרדיולוג כתב: הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות דו צדדית עד 3 סמ. בדיקות דם תקינות. היום לאחר שלושה חודשים לא נראה שיש הקטנה. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי תור לאאג בעוד שבועיים ואני ממש בלחץ. אציין.1. שלילדה יש כל הזמן כינים בראש כבר שנים , ( בא והולך) האם זה יכול להשפיע? 2. בתחילת פברואר היתה עם דלקת חריפה באוזן ימין וחום. וקיבלה אנטיביוטיקה חזקה כשבוע. האם זה יכול להשפיע. (. 5 חודשים) 3. דלקות עיניים על רקע אלרגיה אביבית במרץ וטיפול בסטרואידים האם זה יכול להשפיע? והתחלפויות של שיניים חלביות אני ממש בלחץ אשמח לתשובה תודה

בלוטות למפה מוגדלות שכיחות בילדים. רובם עקב תהיך זיהומי / דלקתי והם די חסרות חשיבות. ככל שעובר יותר זמן ואין שינוי בבלוטות הסבירות לבעיה משמעותית יורד . רופא הידלים הוא הכתובת לברור והתייחסות מלבד הבדיקה הגופנית יש בדיקות עזר נוספות דר גרדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים