בדיקת ברה ללא הרדמה לתינוקת בת 3.5 חודש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/06/2016 | 15:58 | מאת: צמרת

שלום, קבלנו הפניה לנכדתי לבדיקת ברה מכיוון שנולדה עם סימן כמו חור מחט ליד האוזן ולדוד שלה יש מיקרונטיה ואטרזיה באוזן אחת. הרופאים אמרו לחכות לגיל 3 חודש ואז הסתבר שהבדיקה בהרדמה ודורשת צום 4 שעות. מכיוון שמדובר בתינוקת שיונוקת כל שעתיים ובכלל אנו מעדיפים להמנע מהרדמה. אשמח לדעת היכן ניתן לעשות את הבדיקה ללא הרדמה (NON SEDATED ABR) ומה אמינותה. תודה

בדיקת ה BERA מאד רגשיה לתזוזות. בתינוקות עד 3 חודשים כוון שישנים זמן ממושך ניתן לבצע בשינה טבעית אך גם זה לא בכל המקומות. לאחר גיל זה כבר הופך לבעייתי תבדקי בתל השומר או הדסה דר גורדין

09/08/2016 | 13:01 | מאת: גיל

לנו היה תור לגיל חצי שנה והקדימו לנו לגיל חודשיים בגלל ההרדמה. ביקשו ממני שלא ישן, החזקתי אותו ער שעתיים-שלוש וכשהגענו הנקתי אותו והוא נרדם עליי. ביצעו את הבדיקה כשהוא ישן במשך 40 דק' וכשסיימנו התעורר. מומלץ ככה ולהימנע מהרדמה.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים