שאלה לגבי חשיפה לרעש חזק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/06/2016 | 20:55 | מאת: יעל

שלום וברכה, רציתי לשאול לגבי חשיפה לרעש, הייתי אתמול בהופעה של ילדים והיו שם רמקולים גדולים כמו שיש באולמות , לפני שההופעה התחילה תוך כדי הליכה עברתי מאוד קרוב לרמקול הגדול (כמעט צמוד אפילו) ובדיוק מישהו אמר כמה מילים ברמקול כדי לבדוק אם העוצמה טובה,וזה היה צליל די חזק וצרם לי באוזן, כמובן שהתרחקתי משם מיד למקום שקט אך באותו רגע וכמה דקות אח"כ הרגשתי כאב קל באוזן... רציתי לשאול את דעתך בנושא... חשוב לי לציים שבד"כ אני משתדלת לא להיחשף לרעשים חזקים , מה שקרה כאן היה ממש בפתאומיות.. קצת נלחצתי מהעניין שזה היה מאוד קרוב לאוזן ולכן אני שואלת.... אשמח מאוד לתגובתך והמון המון תודה....

שלום רעש חזק יכול בהחלט לגרום לאי נחת באוזניים ולצלצולים אך זה לרב זמני וחולף תוך מספר ימים. במידה ולא רצוי לעשות בדיקת שמיעה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים