נפיחות בגרון?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/06/2016 | 08:13 | מאת: הדר

שלום, לפני כחודשיים אולי קצת יותר. שמתי לב כי לביתי בת החמש יש נפיחות בצד ימין לא כזאת שנראית מבחוץ אבל כשהיא פותחת את הפה ואני מסתכלת פנימה אני רואה ממש נפיחות כמו שיש כאב גרון או דלקת.. "הענבל" שיש בגרון צמוד לנפיחות...כשראיתי את זה אז הלכנו להתייעץ עם רופאת המשפחה שאמרה שזה אכן קצת נפוח אבל לא נראה לה משמעותי. מאז כבר עבר זמן וזה נראה אותו דבר אולי אפילו נראה לי יותר נפוח.. היא לא מתלוננת על כאבים אבל אותי זה ממש מלחיץ.. מה זה יכול להיות? האם יכול להיות מסוכן?? בבקשה אודה לתשובתך.

שלום הדר רצוי לפנות לרופא אאג לבדיקה. במידה והנפיחות חד צדדית והיא חדשה רצוי לעשות זאת בהקדם . אחרי בדיקתו ניתן להעריך טוב יותר במה מדובר ואיזה פעולות נוספות יש לנקוט אם בכלל דר גורדין

21/06/2016 | 09:49 | מאת: הדר

להיות חלילה משהו מסוכן? ? אני ממש מתוחה...

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים