שאלה לגבי צינור אוסטכיוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/06/2016 | 18:23 | מאת: נהוראי

שלום, הייתי אצל רופא א.א.ג ופי מה שהסברתי לו בלי בדיקה הוא ישר החליט שה צינור אוסטכיוס סתום.. (כבר חצי שנה הסברתי לו) וגם אמרתי לו שאני לא אלרגי לכלום הוא נתן לי את התרופות טלפסט ו אבאמיס לגבי התרופה טלפסט רשום באינטרנט שזה נגד אלרגיה של העור.. ובכלל הבעיה שלי היא בצינור אוסטכיוס סתום יכו להיות שהוא התבלבל בתרופה? ועוד שאלה אם התרופות לא יעזרו כמה זמן תופעה זו יכולה להמשך תודה.

17/06/2016 | 21:05 | מאת: נהוראי

שלום, חשוב לי לציין שאני בן 14... ולפני יומיים התחיל לי צילצולים באוזניים כמו צרצר שאני הולך לישון. ואני לא יכול להירדם אבל שאני שומע שירים זה נעלם.. איך אני אמור לאפל בזה תודה.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים