גולה מתחת ללסת מודאגת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/06/2016 | 12:09 | מאת: מודאגת

היי , אני בת 34 לפני כ 8 חודשים הבחנתי בגולה כ 1 ס"מ מתחת ללסת בצד ימין באיזור השיניים הטוחנות, הגולה עגולה וניתן להזיזה. כיוון שאני פחדנית מטבעי, קבעתי מיד תור לרופאת א.א.ג היא אמרה שלא נראה מדאיג אך שלחה אותי לאולטרסאונד צוואר ולסת. הבדיקה יצאה תקינה. הגולה לא גדלה אך לא נעלמה. אני עדיין מודאגת.. האם יכול להיות מסוכן? רצוי לציין בצד השני לא חשתי בגולה כזו. תודה על תשובתך. מודאגת

שלום התיאור נשמע כתקין. אין תחליף לבדיקת רופא כך שמציע שתשארי במעקב דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים