תינור אוטכיוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/06/2016 | 22:13 | מאת: נהוראי

שלום יש לי שאלה צינור אוטכיוס סתום לי מעלה ל חצי שנה עד עכשיו..הייתי אצל רופא אאג והוא אמר לי שהוא אמור להפתח לבד וזה ככה כבר חצי שנה וחשוב לי לציין שאני לא מצונן בלי לכה מה עלי לעשות כדי שהוא יפתח כרגיל ?

13/06/2016 | 22:12 | מאת: נהוראי

שאלה נוספת היום הייתי אצל רופא א.א.ג והוא נתן לי כדורים ותרסיס עכשיו את התרסיס קיבלתי עוד לפני עם אסטרואידים.. והוא אמר לי שכנראה הנושא החמיר זה יכול הצינור יכול להמשיך להיות סתום עוד הרבה זמן הוא שהוא לא יפתח בכלל? כי זה ממש מציק אני סובל מזה כבר חצי שנה. תודה.

13/06/2016 | 22:14 | מאת: נהוראי

האם הצינור יכול להיות סתום תמיד? כי זה כבר חצי שנה אפילו יותר זה ממש מציק. אז השאלה שלי היא: כמה זמן הצינור יכול להיות סתום והאם הוא לא יפתח? תודה מראש.

יש לחסימה הנ"ל סיבת מרובות. חלקם קצרות טווח כמו בשפעת או הצטננות חריפה וחלקם ממשוכות יותר וקשורות להפרעות מבניות רצוי לעשות בדיקה אצל רופא אאג כולל דביקה סיבאופטית של האף ואז להחליט על דרך פעולה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים