שבר.............................

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/05/2016 | 16:23 | מאת: לי

שלום, ביצעתי סיטי אוזניים, והיה התייחסות לאף כתוב: שבר מרוסק של עצם האף. באופן כללי ביצעתי חמש ניתוחי אף עקב כישלון של הרופא לתיקון קוסמטי. ניתוח אחרון היה לפני שנתיים. אז כעת מה המשמעות של שבר מרוסק של עצם האף? נזק רפואי? דורש ניתוח לתיקון השבר? אשמח לדעתך.

בעת ניתוח פלסטי של האף נעשים מספר שברים בעצמות האף ולכן לא ממש מפתיעים ממצאי ה CT. לגבי צורך בניתוח נוסף לאחר 5 ניתוחים לא בטוח כלל שזה רצוי וראוי. לפנות לפלסטיקאי או רופא אאג להתייעצות דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים