בדיקת ברה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/05/2016 | 23:03 | מאת: תמר

שלום, בני בן 10 חודשים בדיוק עבר בדיקת שמיעה כיוון שקיבל לאחר הלידה אנטיביוטיקה למשך 72 שעות. בבדיקה הוא הגיב רק מעל 40-45 דציבל והפנה את הראש. בטימפונומטריה יצא שיש לו נוזלים באוזניים B. הפנו אותנו לבדיקת ברה. יש לציין שההתפתחות שלו תקינה לחלוטין בכל התחומים ואף מהירה, הוא גם ממלמל הרבה ועושה קולות של חיות. מה הסבירות שהבעיה בשמיעה נובעת מבעיה עצבית ולא מהנוזלים? והאם מומלץ לעשות לו בדיקת ברה? תודה רבה

שלום אין לי מספיק נתונים בכדי לתת המלצות לאבחון וטיפול. בתיאור שניתן הסבירות לבעיה עצבית אינו גבוה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים