אטמי אוזניים מותאמים לאוזן ילדה- לימוד שחיה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/05/2016 | 19:01 | מאת: גילי

שלום בתי בת 5.5. כשהיתה בת שנתיים עברה ניתוח כפתורים עקב ירידה בשמיעה, אך הנקב באחת האזנייO לא נסגר עד היום. עד עכשיו נמנעה מלצלול בבריכה. כרגע רוצים לרשום אותה לקורס שחייה, ומחפשים פתרון מותאם לאוזן שלה. האם ישנו פתרון לאטמי אזניים מותאמים אישית שאוטמים באופן שמאפשר צלילה בבריכה, מבלי שיחדרו מים ? במידה וכן, אשמח המלצה למקום בו ניתן לעשות עבורה. תודה _______

שלום רוב מכוני השמיעה גם עושים אטמים מותאמים אישית . לפנות לאחד שקרוב לאזור מגורכם דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים