ליחה שמשפיעה על הקול - שלא עוברת אחרי צינון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/05/2016 | 18:59 | מאת: דניאל

לפני כחודש וחצי הייתי מצונן כשבועיים (בלי חום או משהו כזה), מאז שהחלמתי יש לי ליחה צמיגית בצבע לבן-שקוף. כמו כן הקול שלי חלש ומתעייף מאוד מהר... לאחר כמה משפטים הגרון נהיה יבש וכבר לא נעים לדבר. מלבד זה אין שיעול, אין נזלת, כלום - רק ליחה וקול חלש. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון לפני כשבוע - אמר אלרגיה שגורמת לנזלת לטפטף לגרון - הביא לי סטראונאז ואלרג'יX - מרסס אתהסטראונאז ולוקח אלרג'יX אחד ביום כבר יותר משבוע - זה לא עושה כלום. מה עושים?

שלום בד"כ תופעות שקושרות למחלה חריפה וחולפות לבד. חשוב להקפיד על שתייה מרובה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים