משיכה באוזניים רופא אף אוזן בדק..

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/05/2016 | 21:46 | מאת: נהוראי

שלום לכולם לפני כמה זמן בבית ספר חבר משך לי את האוזן בצחוק... לאחר מכן נשמע לע כמו גיצים באוזן וזה עבר לשתי האוזניים והאוזניים נסתמות ונפתחות כבר כמה חודשים הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא שלח אותי לבדיקות והכל היה שם תקין אבל באוזן אחת עור התוף זז בצורה לא משמעותית והוא אומר שצינור שמעביר אוויר לאוזן נסתם חשוב לי לציין שזה כבר 4 חודשיים בערך.. חשוב לי להבהיר שזה התחיל באוזן אחת שמשחו לי בה ... והבדיקה של השמיעב יצאה תקינה.

18/05/2016 | 22:02 | מאת: נהוראי

שחכתי לציין שיש לי צילצולים באוזניים לפעימים כאבים קטנים וסחרחורות קלות של כמה שניות ולפני כ חודש היה לי בעיה של יומיים בערך בגילגול של העניים זה עבר..

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים