ילד בו 4 עם נחירות חזקות מאוד וצרידות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/05/2016 | 13:29 | מאת: יפעת

שלום רב, בני שבדיוק חגג 4 שנים סובל מיום היוולדו מצרידות בקולו.כשהיה תינוק זה נשמע היטב בבכי שלו וכיום בדיבור. יחד עם זאת, הינו נוחר בצורה מלחיצה בלילות. האם ישנה הפרעה מסוימת שכדאי לבדוק ואיך ניתן לבדוק זאת?

10/05/2016 | 13:31 | מאת: יפעת

אוסיף גם שכיום פעם ביום (כשהיה קטן יותר זה קרה יותר פעמים ביום) הוא מקיא לאחר שהוא משתעל

אין ממש קשר בין הצרידות לנחירות. במידה והצרידות קיימת מגיל ינקות רצוי מאד לבצע בדיקה של מיתרי הקול . זאת בדיקה לא ממש נעימה ובגיל 4 שנים בעייתית מבחינת שיתוף הפעולה . רצוי לפנות לרופא אאג להתייחסות ובהמשך אלי גם לבדיקה זו דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים