ילדה עם חשד לחיך שסוע סמוי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/05/2016 | 12:38 | מאת: יוכי חיים

שלום! בתי בת השנה ותשע מוזמנת אליך ב15.5 עקב בעיות דום נשימה בשינה(בנוסף היא מיועדת לניתוח לתיקון חיך שסוע) והייתי רוצה להביא יחד איתה את בתי בת התשע לבירור לגבי חשד לחיך שסוע סמוי. במחלקת פה ולסת אמרו שכדי להגיע אליהם היא צריכה לעבור קודם בדיקה אנדוסקופית. האם יש אפשרות להביא אותה יחד עם אחותה ללא תור אבל עם התחייבות?ובכך לחסוך לי את הטרחה מנסיעה נוספת? או שאין ברירה ואצטרך לקבוע לה תור מסודר? אשמח לתשובה בהקדם. תודה מראש:יוכי

שלום נדרש תור מסודר. כל מטופל זכאי לקבל את הזמן שלו ולא רצוי ליצור המתנה נוספת גם כך לעיתים יש עומס רב במרפאה. ביום א הקרוב לא אהיה ורופא אחר ממחלקה יחליף אותי דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים