כאבי גרון לאחר ניתוח פוליפים ,יישור מחיצה וקונכיו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/04/2016 | 08:44 | מאת: אוקסנה

שלום, ביום שלישי עברתי ניתוח פוליפים ,יישור מחיצה וקונכיות .עד היום יש לי כאבי גרון וקושי בבליעה( עברו כבר 4 ימים מיום הניתוח). לאחר הניתוח רופא נתן לי לקחת פעמיים ביום אנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה 500 מ"ג ל 7 ימיים. אני מרגישה חולשה כל הזמן. שאלה שלי: שאם זה בסדר שיש לי חולשה כל הזמן , עייפות ? עוד שאלה: לגבי כאבי גרון ובליעה, מתי זה הולך להשתפר, מה אפשר לקחת כדי להקל על כאב? תודה אירקסה

שלום נשמע כהחלמה סבירה לאחר ניתוח. רצוי להתייעץ עם הרופא המנתח דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים