ניתוח שקדים ואנדואידים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/04/2016 | 12:45 | מאת: דנה

שלום, בני בן ה- 11 חודשים צריך לעבור ניתוח ביום ראשון הקרוב- 17.4.16. ביום שישי האחרון 8.4.16 התחיל לקבל אנטיביוטיקה מוקסיפן עקב דלקת באוזניים. הטיפול עד יום שישי ה- 15.4.16. האם העובדה שסיים אנטיביוטיקה יומיים לפני הניתוח יכולה לדחות את הניתוח? אם כן, מהן הסיבות?

שלום דלקת אזוניים שלעצמה אינה בעייתית לביצוע ניתוח אך אם לוותה (ובד"כ זה קורה) בנזלת ושיעול יהיה בעייתי לבצעו. הק שוי אינו בניתוח אלה בהרדמה וההמלצה להתרחק לפחות שבועיים ממחלת חום ואז לבצע ניתוח. דר גורדין

14/04/2016 | 12:10 | מאת: דנה

תודה על תשובתך. האם עצם לקיחת אנטיביוטיקה מוקסיפן לפני או ביום של הניתוח יכולה למנוע ניתוח? אציין שהילד בריא...אני חוששת שבגלל האנטיביוטיקה ידחו לי.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים