ליחה רק בבוקר עם דם !

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

07/04/2016 | 11:55 | מאת: סטפני

שלום דר , אני בת 19 ואני בריאה ואוכלת בריא גם , לפני חודש חליתי בוירוס ועבר ממש מהר והיה שיעול שבועיים אחרי . זה אומר שכבר במשך שבוע וחצי אני לא משתעלת , אפילו לא קצת משתעלת אבל יש עדיין תופעה של ליחה (בלי שיעול גם לא קצת) ליחה כזאת שאתה מוציא אותה עם הקול חררררר  מלמעלה , לא מהריאות ,וזה רק בבוקר ממש כשאני מתעוררת אני עושה חרר וזה יוצא ליחה פשוטה עם דם לא ממש הרבה אבל רואים שזה ממש דם ואחרי שתיה ואוכל כאילו כלום , אני כרגע בחול חודשיים ואין לי אפשרות ללכת לרופא ולכן אני שואלת ומקווה שאקבל תשובה מכיוון שכשאני רושמת בגוגל הכל בתוצאות יוצא בקשר לשיעול ולסרטן ריאות אך אני לא משתעלת וזה סתם מלחיץ , תודה רבה דר על ההבנה .

שלום מאד לא סביר שתלונותיך קשורות לתהליך גידולי כשלהו . יותר סביר שזה נובע מהשיניים והחניכיים . אין תחליף לבדיקת רופא דר גורדין

18/11/2017 | 23:06 | מאת: עופר

סובל בדיוק מהתופעה בה ציינת. במקרה שלי אין קשר לבעיות שיניים / חניכיים היות וזה קורה בתקופה בזמן התקררות המתווה בדלקת גרון נגיפית (לא חיידקית המצריכה אנטיביוטיקה). אשמח להבהרה נוספת.

30/04/2019 | 23:49 | מאת: אדיר

מה זה סוף ?

30/04/2019 | 23:51 | מאת: אדיר

מה זה היה בסוף הדם הזה משהו מסוכן בדיוק המקרה שלי ?

13/05/2019 | 07:16 | מאת: יוגב

קבעתי תור לרופא לאחר מס ימים כאלו ועדיין כאלו! מישהו קיבל תשובה?

29/12/2021 | 00:09 | מאת: תומר

מה בסוף היה לך התחיל לי גם דבר כזה???

04/05/2022 | 15:25 | מאת: רעות

יש למישהו תשובה? סובלת מזה כל כך

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים