לאחר ניתוח להכנסת כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/04/2016 | 21:01 | מאת: רעות

שלום.בחודש אוקטובר האחרון עברה ביתי ניתוח להכנסת כפתורים.הרופא הנחה להמנע מכניסה של מים לאוזניים וייעץ על אטמים באמבטיה . ברצוני לרשום את ביתי לחוג שחיה, האטמים אינם מובנים ונופלים כל הזמן.האם בתדירות של פעם בשבוע ניתן להיכנס לבריכה ללא חשש כי ייגרם נזק?

שלום רעות ההמלצות משתנות בין הרופאים. אני מאשר למטופליי להרטיב את האזוניים בחופשיות ללא כל שימוש באטמים לאחר ניתוח כפתורים וישנם עוד לא מעט רופאים שנוהגים כך מאידך אחרים ממליצים עדיין על מניעה מוחלטת. במידת הצורך ניתן להשתמש בכובע שמחזיק את האטמים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים