אזניים מלאות וסתומות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/02/2016 | 00:34 | מאת: שירי

בת 50 היתקררתי לפני 3 שבועות היתה דלקת אזניים עם כאבים קשים ושפעת זה הסתבך לברונכיט ולקח 3 שבועות להרפא אחרי טיפול במכייחים פרוביוטיקה וזינת עשרה ימים הכל עבר פרט לאזניים הם לא כואבות אבל סתומות חזק מטריד ומפריע מאד אני שומעת את עצמי כשמדברת עם הד לא שומעת טוב וכל זה רק החל בהתקררות איך מתפטרים מזה זה מציק מאד...

שלום לרוב תופעה זמנית. ניתן להשתמש בספרי לאף דוגמת אווטריווין למספר ימים דבר שיכול לעזור בשחרחור הלחץ באזון. במידה ואין שיפור בימים הקרובים רצוי לפנות לרופא אאג לבדיקה ובתאם לבדיקתו אולי אף לבדיקת שמיעה דר גורדין

12/02/2016 | 01:04 | מאת: שירי

תודה על המענה אכן הלכתי אמש לרופא מומחה אאג,אבדק אמר שיש דלקת חריפה באוזן תיכונה וגם דלקת סינוסיטיס ולכן התופעות נתן אנטיביוטיקה לשבועיים ומלא תרופות ומקווה שה יחלוף לבד,,,תודה על ההנחיה אכן כך עשיתי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים