גושים/בליטות על הלשון ושיעול ליחתי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/02/2016 | 14:09 | מאת: אורן

שלום. יש לי מעין גושים/בליטות על הלשון, קרוב לגרון, ושיעול וליחה שלא פוסקים מזה כחודש. הבליטות על הלשון גורמות לי לפעמים לגירוי בגרון שגם כן גורם לשיעול. הכל התחיל לפני חודש ככל הנראה במחלה ויראלית ששאר תסמיניה התחלפו ועברו. תמונות של הגושים/בליטות בלשון מצורפות בכתובת הבאה (ניתן ללחוץ בפינה הימנית עליונה של כל תמונה כדי להגדיל לגודל מקורי) : http://pho.to/A0xCm מה פשר הגושים/בליטות האלה? האם צריך לעשות בדיקה כלשהי? טיפול? תודה רבה!

לפנות לבדיקת רופא אאג. כנראה חלק מהתסימנים של מחלה וירלית אך מאד רצוי להבדק ע"י מומחה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים