עור התוף דבוק לריקמה התחתונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

04/02/2016 | 10:32 | מאת: הלה

בוקר טוב שמי הלה בת 31 והייתי צריכה לעבור ניתוח של אור הטוף לאחר בדיקת ממוכה של אף אוזן גרון הוחלט שאסור לי לעבור את הניתוח של עור הטוף עקב סיבוך שיש לי באוזן , אשמח להתיחסותך ומה אפשר לעשות עם זה ( נכון לעכשיו חזרה לי שוב הדלקת באותו אוזן )

שלום אין מספיק פרטים בכדי לתת המלצות או מסקנות. הצורך בניתוח וסוגו נקבע לפי תלונות המטופל , ממצאים בבדיקה ובדיקות עזר דוגמת בדיקת שמיעה CT אוזניים ועוד דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים