חדירת מים לאוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/01/2016 | 20:34 | מאת: שאול

שלום רב ד''ר,מאז שאני קטן ועד היום כשאני שוחה או צולל עמוק אני מרגיש שנכנסים לי מים לאוזניים וזה כואב לי(כאילו הם נכנסים ולא יוצאים ולכן אני משתמש באטמים). רציתי לדעת אם תוכל להסביר לי מה הסיבה שזה קורה לי?, ואיך אוכל לשנות את זה לפני שאתגייס לצבא מכיוון והדבר אלול להגביל אותי בפעילות ימית ולא תמיד יהיו לי אטמים בהישג יד. האם יש דרך לפתור זאת? (נ.ב עברתי ניתוח כפתורים כשהייתי קטן...לפרוטוקול) תודה רבה ד''ר!

שלום רצוי לפנות לרופא אאג לבדיקה יתכן ויש הצטברות שעווה באוזן שמקשה על יציאת המים. לניתוח כפתורים בעבר אין השפעה על התופעה שמתוארת (זאת במידה ולא נותר חור בעור התוף ) דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים