איירפופר ונזלת גיל 57

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/01/2016 | 00:14 | מאת: שירית

אני מבניה שהרבה רופאים ממליצים על מכשיר האיירפופר לפתרון בעיית נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה אבל מה קורה כשיש נזלת פנימית יותר האם גם ניתן להשתמש במכשיר האיירפופר או שהנזלת תידחף לאזור האוזניים בזמן שימוש במכשיר? בזמן קינוח האף יש יציאה מעטה של נזלת אך בבדיקת מכשיר אופטי באף נראתה נזלת פנימית אבקש את חוות דעתך האם ניתן להשתמש במכשיר האיירפופר במצב שתיארתי? תודה על תשובתך המהירה

המכשיר נועד לשפר את אוורור של האוסן אין הוא משפיע על נזלת י דר גורדין

12/02/2016 | 14:53 | מאת: שירית

תודה לתשובתך אך נראה כי לא הסברתי את עצמי טוב יש לי נוזלים באוזניים והיתה לי ירידה דרסטית בשמיעה קושי רב לשמוע אנשים שמדברים וכוונתי היא שיש לי נזלת פנימית ואף די סתום לםעמים בעת קינוח של האף יוצא מעט נזלת רירית אבל ממש מעט השאלה האם ניתן להמשיך ולהשתמש באיירפופר במצב האף כםי שתיארתי כי השמיעה תודה לאל השתפרה מיד אחרי יום שהתחלתי שימוש באיירפופר אך הנוזלים מורגשים כלחץ באוזניים אודה לתשובתך לגבי השימוש באיירפופר במצב של האף כפי שתיארתי תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים