אבצס בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/11/2015 | 02:02 | מאת: ליאן

כשהייתי קטנה עברתי ניתוח הכרתת שקדים חלקית בגרון הכל היה תקין ובסדר לפני מס שנים נהיו לי דלקות גרון חוזרות הלכתי לרופאה היא הביאה לי אנטיביוטיקה וזה עבר לאחר מספר ימים גדלה לי מוגלה לא יכולתי לדבר לשתות ולבלוע כלום פניתי לרופאה והיא אמרה לי שמדובר באבצס ושלחה אותי לניקוז עשו לי את הניקוז בהרדמה מקומית וכאב לי נורא ! המוגלה עברה ולאחר שבועיים חזרה עוד פעם אז החליטו לעשות לי ניתוח הכרתת שקד 3 מלאה אחרי הניתוח הכל היה בסדר עד עכשיו הרופאים טענו שהמוגלה לא תחזור והיא חזרה ועוד פעם קשה לי לדבר השאלה שלי היא האם צריך עוד פעם ניקוז וככה כל החיים או שיש לזה עוד פתרון ?

שלום אני נמספיק מידע לנוגע לאבחון והטיפול שעברת בכדי להסיק מסקנות באופן כללי אחי כריתת שקדים מלאה הסבירות להשנות אבצס בכגרון נמוכה למדי אך יוצאי דופן בהחלט קיימים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים