אף סתום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/11/2015 | 11:15 | מאת: אילת

שלום לילדה שלח בת 5 חודשים השוקלת 7 קילו יש גודש ואף סתום,, רופא המשפחה נתן לי תרסיס לאף, הרוקת אומרת שזה מיועד לגיל שנתיים ומעלה ולא מומלץ התיעצות שניה עם הרופא אמר שלחיצה אחת בכל נחיר האם מותר השימוש ?? קראתי על התרופה שמכילה חומר מרדים ואסןרה בהלחט מה עלי לעשות ??

שלום אילת הטיפול התרופתי בגיל 5 חודשיים מוגבל מאד רוב החומרים לא מומלצים לשימוש. אין לי מושג מהו התרסיס . במצבים קשים נותנים אישור לשימוש בתרופות למרות שההתוויה אינה ממליצה עקב הגיל. רצוי להתייעץ עם רופא אאג או רופא ילדים . במדיה ומאשר כנראה שיודע את המשמעות דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים