שאלה נוספת בהמשך לתשובה לילד בן שנה ו 5 חודשים נית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/11/2015 | 08:10 | מאת: נועה

דר גורדין שלום, תודה על התשובה. שכחתי לציין כי לפני הבדיקת שמיעה הוא לא עבר בדיקת סינון עצבי בבית החולים לאחר החידה וביצע 2 בדיקות bera בגיל 3 חודשים ו9 חודשים. בשני המקרים ניה ליקוי שמיעתי הולכתי. בבדיקה השניה היה מנוזל מאוד והבדיקה היתה פחות טובה 50 דב צד אחד בקליק ו 40 בשני בבדיקה של ה3 חודשים 20 דב בצד ימין ו20-30 בצד שמאל. כיום היה מנוזל לגמרי והביקה הראתה 40 דב בכל מד. האם עליי עדיין להמתין 3 חודשים ולבצע בשנית כפי שנתת בתשובך או להגיע לבדיקה מעמיקה אצלך? תודה מראש, נועה

שלום נועה המספרים עצמם לא קובעים את החלטות הטיפוליות אלה גם בדיקה של הילד והתרשמות של ההורים והגננות לגבי תקשורתיות וכו. בהחלט ניתן להמתין אך חשוב מעקב סדיר דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים