ניתוח הוצאת נוזלים והכנ' כפתורים לבן שנה ו5 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/11/2015 | 10:06 | מאת: נועה

שלום, בני בן השנה ו5 סובל מנוזלים באוזניים. שמיעה הוא שומע רק מ40 דציבל ורופא אאג ציין לדב ראיתו בקול רם. האם מומלץ לבצי ניתוח בגיל זה? או שישנה אפשרות להשתמש בearpopper עבור בני? תודה מראש, נועה

ניתנה תשובה

23/11/2015 | 08:01 | מאת: נועה

דר גורדין שלום רב תודה על התשובה. הוא עבר לפני 2 בדיקות bera בגיל 3 חודשים ו9 חודשים והיה לו ליקוי שמיעתי הולכתי. אך בבדיקה השנייה היה מנוזל מאוד. האם עדיין אתה מציע להמתין כמה חודשים לפני שקילת ניתוח?או שעליי להגיע אלייך לבדיקה מעמיקה יותר? תודה מראש נועה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים