צינון חוזר והרבה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/11/2015 | 17:13 | מאת: אלונה

שלום יש לי ילדה בת שנתיים ובשנה האחרונה היא חולה הרבה נזלת עם שיעול רטוב וחום גבוה המגיע ל39.9 בלילה גם רעידות עקב חום גבוה הלכתי לרופא וכול פעם אומרים זה וירוס או שפעת השאלה שלי האם זה נורמלי? ומה הסיבה שזה חוזר כול כך הרבה? והאם אפשר להביא לה משהו בכדי לחזק את מערכת החיסונית בתקווה שזה יעזור תודה וסליחה על השאלות הרבות

שלום אלונה שאלה זאת את צריכה לשאול רופאי ילדים. מחלות וירליות של דרכחי הנשימה שכיחות מאד בילדים שבנים הראשונות לחיים בעיקר בחורף אין תרופות פלא. חיסונים כולל שפעת רצויים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים