דלקות חוזרות אחרי ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/11/2015 | 11:51 | מאת: עדן קדוש

היי . יש לי שאלה ... הבן שלי בגיל שנתיים לפני כ 8 חודשים הוא עבר ניתוח צינוריות עקב נוזלים בלתי פוסקים דלקות חוזרות וירידה בשמיעה 55 דצ . לאחר הניתוח עדיין עם דלקות באוזניים חוזרות (אחרי הניתוח התוצאות של ה בדיקת שמיעה היום אותו דבר 55-60 )ורק לאחר טיפול אנטיביוטי השמיעה השתפרה ולאחר חודשיים זה חזר שוב הנוזלים והדלקות . הרופא המטפל שלו ממליץ להוציא את הצינוריות הקיימות ולהכניס צינוריות ארוכות טווח ... השאלה היא אם זה יעזור ויפתור את הבעיה ?

שלום ערן לא נשמע שצינוריות ארוכות טווח הם הפתרון. כבר יש לילד צינוריות והאוזניים מפרישות כך שלא רואה אך צינוריות אחרות ישנו. אין לי מספיק פרטים בכדי לתת המלצות . לעיתים יש תהליך זיהומי כרוני עקב הצינורית ויש להוציא לתת לאזון להרגע. ליקוי שמיעה שאתה מתאר חמור למדי ודורש התייחסות דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים