שערה בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/09/2015 | 02:13 | מאת: אורטל

שלום רב! ביתי בת כ-4 חודשים, נראה כאילו סובלת מאי נוחות תמידית, בוכה המון, מחרחרת ומשתעלת )היינו אצל רופא הילדים שמבדיקה כללית אמר שהכל בסדר).. היא מאוד אוהבת לאסוף שיערות ואני חושדת שאולי בלעה אחת.. יכול להיות מצב כזה שזה תקוע שבועות או חודשים ולא יוצא במערכת העיכול? ולכן יש משהו שמפריע לה וגורם לאי נוחות ובכי?

שלום מאד לא סביר ששערות נשארו בגרון לאורך זמן. הכתובת לברור היא רופא הילדים בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים