שאלה חוזרת..

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/09/2015 | 21:55 | מאת: שואל.

שלום רב דוקטור גורדין ותודה מקרב לב על עזרתך ותגובתך לגבי מחלת הנשיקה, הבנתי משהו שלא הבנתי עד עכשיו -כל הכבוד לך. אז אם כבר אז כבר, הייתי רוצה לדעת טיפ טיפה יותר. מודה לך שוב מראש אמרתה ש"לא חייבים להתנשק בכדי להידבק במחלת הנשיקה היא עוברת בהפרשות ומגע ידיים" סבבה הבנתי עכשיו, אבל זה אומר; שרק אם חולים במחלה ניתן להידבק או סמוך למחלה., או אפילו אני למשל שחלתי לפני שנה (לדוגמה) והכל עבר יכול להדביק משהי /משהו תוך כדי הפרשה נגיד רוק/ אף ומגע בגוף או ידיים? כמה זמן לאחר המחלה אם בכלל (הרי זה לא לכל החיים שאני יכול להדביק) ניתן להעביר את המחלה, ע"י מה שצינתה? ממתין לתגובתך תודה מקרב לב שנה טובה ובריאה!!

שלום תקופת ההדבקה נמשכת מספר ימים עד שבוע ולכן זיהום לפני שנה כבר לא יכול לגרום להדבקה מחודשת בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים