דלקת באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/09/2015 | 21:05 | מאת: רונית

שלום בני נמצא בתאילנד. היה לו כאב באוזן. הוט טס בטיסה פנימית והרגיש כאב חזק מאוד. ויצא לו מעט דם מהאוזן. היה בבית חולים. נתנו לו אוגמנטין וסטרואידים. הוא דחה את הטיסה. האם לדעתך, הוא יוכל לחזור בעוד שבוע? כלומר האם בעוד שבוע הדלקת תחלים"? כרגע אני דוחה את הטיסה בשבוע. תודה

שלום שיקבל המלצות מרופא אאג מקומי לאחר שיאבחן את מצבו הרפואי. אני מניח שניתן לטוס אך יכולים להיות כאבים בנחיתה דר גורדין

04/09/2015 | 23:19 | מאת: רונית

תודה על תשובתך האם יהיו כאבים בנחיתה למרות שבמשך שבוע הוא לוקח 2 כדורי אופטלגין,2 כדורי סארואידים, כדור נגד אלרגיב וטיפות אוזניים? האם אתה ממליץ על אטמים ען על משהו שייקל על הטיסה? תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים