שאלה.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/08/2015 | 12:23 | מאת: שואל.

שלום רב, מה ההבדל בין מחלת הנשיקה לאבעבועות רוח? קראתי באינטרנט, אבל אף פעם לא, מה ההבדל. חלתי לפני זמן מה, הייתי אפילו בבית חולים. אמרו לי בהתחלה מחלת הנשיקה למרות שלא התנשקתי בפה עם משהי זמן כה רב לפני, (הבנתי שזה משהו כמו חודשיים), אז הרבה הרבה יותר מזה לא התנשקתי עם אף אחת. לאחר מכן זה עבר להיות הבעבועות, בבית חולים. עכשיו אני אחרי, ועד עכשיו אני לא יודע במה חליתי בסוף. תודה רבה על תגובתך!!.

שלום שתי מחלות שונות לחלוטין ואין ביניהם קשר הביטוי שלהם שונה. לא חייבים להתנשק בכדי להדבק במחלת הנשיקה היא עוברת בהפרשות ומגע ידיים. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים