מחיצת אף עקומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/08/2015 | 12:30 | מאת: סתיו

שלום אני בת 17 ועוד מכשהייתי קטנה אבחנו אצלי מחיצת אף עקומה והמליצו על ניתוח. לא ביצעתי את הניתוח מחשש מהכאב ושינוי צורת האף כי האף שלי באמת נראה ממש טוב ולא הייתי רוצה שישתנה בו דבר . אני נושמת עם פה פתוח באופן קבוע כי אחד מהנחיריים שלי כמעט ולא עובד וגם חוש הריח שלי מוגבל מאוד. האם יכולות להתפתח בעיות כרוניות כתוצאה מהמצב ? הניתוח נחשב לקשה להחלמה ? והאם הוא ישנה את המראה החיצוני של האף שלי ? תודה רבה

שלום סתיו ניתוח לישור מחיצת האף לא משנה את הצורה החיצונית. החלמה סבירה אך יש מספר ימים של כאבים ואי נחת. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים