תינוק נוגע כל הזמן באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/08/2015 | 07:11 | מאת: אריאלה

שלום הבן שלי בן כמעט שנה. במשך כבר כמה שבועות שהוא כל היום נוגע באזניים. לא בוכה, רק נוגע. כשהוא אוכל, כשהוא שותה, כשהוא נוסע באותו, כשהוא עייף. כל הזמן היד על האזניים. לפעמים אני רואה שהוא מקפל אחת מהם אבל בדרך כלל רק אוחז את כל האוזן בידו. בלילות ישן יחסית בסדר, מדי פעם בוכה למוצץ אבל זה רגיל. האם זה התנהגותי? אם כן - למה? האם תיתכן דלקת שנמשכת כל כך הרבה זמן ולא עלינו עליה או שעד עכשיו היה אמור כבר לצרוח מכאבים? מה עלינו לעשות?

שלום אריאלה מגע עם האוזניים לא בהכרח מצביע על בעיה. דלקת שנמשכת שבועות לא סבירה כלל. לעיתים יש נזולים באוזן תיכונה שגורמים לתחושת אי נחת אך לרוב הילדים לא חשים בכך. למען הסר ספק פני לבדיקה לרופא ילדים או רופא אאג בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים