כאבי אזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/08/2015 | 09:29 | מאת: שושי

שלום וברכה. לפני כמעט שנה הילדה שלי בת 9.5 אז,סבלה מכאבי אזניים חוזרים ונשנים. כאשר הגענו אל רופא א.א.ג הוא אמר שזו כלל לא דלקת אלא לחץ שמופעל באזור הפנימי של התעלה ולכן כל הטיפולים שנתן ר. הילדים לא עזרו. הרופא נתן לנו תרופה, סירופ (שאני לא זוכרת את שמו) שעזר עד היום. בימים אלו שוב התחילו הכאבים. חייבת להתוודות שלא לקחתי אותה לב. שמיעה ולכן עלי לגשת לרופא שוב ע"מ לקבל הפניה אבל בינתיים, איזו עזרה מלבד נורופן אני יכולה לתת לה? (התור לא.א.ג הוא המתנה של כמעט שבועיים) לתשובתך אודה. שבת שלום

שלום אין תחליף לבדיקה. לא רצוי לקחת טיפול ללא אבחון נכון בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים