נגע בשקד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/08/2015 | 12:41 | מאת: שניר

ליפני חודש לערך בעקבות כאבים בגרון טופלתי באמצעות רפאפן לאחר מכן הכאבים המשיכו והתחלתי עוד קורס אוגמנטין שגם רק קצת הפחית את הכאב. לאחר סיום הקורס השני נלקח ממני משטח גרון שיצא תקין. ורופא אבחן אצלי נגע נקרוטי בשקד ואשפז אותי עד שלשום. בדיקת סיב אופטי היתה תקינה ללא ממצאים לא נמושו בלוטות לימפה צוואריות ובדיקות הדם היו תקינות. בבית חולים החליטו הרופאים כי הנגע בשקד קרוב לוודאי התבטאות של מחלת הקרוהן ונשלכתי לרופא המטפל שיבדוק. חזרתי ממנו היום והוא אמר שאין קשר לקרון שממנה אני סובל מזה כ6 שנים מגיל 20. בעברי ניתוח מעיים. ברצוני לדעת מה לעשות עם המידע הזה? בבית החולים אמרו לי שאם הרופא ישלול קשר אני יצטרך לעבור ניתוח לכריתת השקד לצורך ביופסיה תהליך שאני רוצה למנוע בכול מחיר.. האם אין איזה אנטיביוטיקה חזקה יותר לנסות לבדוק משהו שהוא לא כרוך בפעולה כירוגית?

אין זיהום בגרון שנמשך חודש ברציפות לכן טיפול אנטיביוטי אחר אינו רלוונטי. עליך לפעול לפי המלצת הרופא המטפל דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים