דלקת אוזן תיכונה שנרפאה ועדיין אוזן סתומה מעל שבוע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/08/2015 | 22:51 | מאת: נואשת

שלום רב ותודה מראש.בת 55 מעולם לא סבלתי מאוזניים, מועלם לא שתיתית אנטיביוטיקה.נדבקתי מקטנטנים בגן ילדים בנזלת שחדרה כנראה לאוזן.שתיתי מוקסיפן שבוע עברה דלקת באוזן תיכונה עדיין אוזן ימין סתומה יותר משבועיים ומחיל קצת אי נעימות גם באוזן שמאל. רופא א.א.ג טוען שהחלימה הדלקת , הנחה שתיית גלולות נוסידקס בוקר וערב ופמפום האוזן 3 פעמים ביום. לא עוזר. מיואשת, חוששת מהחמרה וסיבוכים. לתמיכה שותה ויטמין ב 500 מ"ג. פרוביוטיקה 2 כמוסות וארכיניציאה. לא עוזר. יש נרות הופי אך חוששת מנזק לעור התוף. אולי לטפטף חמץ מהול באלכוהול ? שותה הרבה נוזלים. מתעטשת בכוונה תחילה כלום לא נפתח. חוששת מפמפום חזק מדי שיקרע את עור התוף.

רק סובלנות יעבוראמור לעבור תוך שבוע שבועיים . במידה ולא לפנות שוב לרופא אאג ולבצע בדיקת שמיעה דר גורדין

04/08/2015 | 14:44 | מאת: שחק מזי

תודה על תשובתכם. עדיין אוזן סתומה ללא שיפור. תחושתי שנוסידקס מייצרת יותר נזלת מאשר מייבשת משהו. קראתי על סינופד? סינופד פועלת אחרת? אולי אקח סינופד ?חוששת מהחמרה. ל ארוצה שו בללשתות אנטיביוטיקה. במצבי הנוכחי חדלתי לעבוד. כי אוזן סתומה מאוד למעלה משבועיים מקשה על תפקוד משום הדאגה שזה ל אפתיר, עלול להחמיר. נרות הופי יעזרו? לא רוצה להגיע למצב של ניקור עור תוף חלילה.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים