סטרפטוקוקוס ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/07/2015 | 13:45 | מאת: אמא דואגת

שלום אשמח לחווד אני מודאגת בתי התלוננה לפני כשבועיים וחצי על כאבי גרון ללא חום בוצע משטח גרון ונמצא חיובי וניתנה אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן פורטה. לצערי שבוע אחרי הצחלת הטיפול החלה פריחה רצינית בגוף שאובחנה עי שני רופאי ילדים כאלרגיה כנראה למוקסיפין והתבקשנו להפסיק מיד אותו. כאבי הגרון כבר עברו הרבה לפני. יש לנו תור שבוע הבא לאלרולוג. הרופאה נתנה טיפול אנטיהיסטמין ואכן הפריחה עברה אחרי כ 3 ימים. הרופאה בקשה גם לעשות שוב משטח חוזר ועשינו בהפרש של כ 4 ימים מסיום האנטיביוטיקה משטח והפעם יצא שלילי. אני מודאגת מכך שלא סימנו את האנטיביוטיקה עד הסוף אלא נלקחה בעצם רק במשך שבוע . גם הרופאה התלבטה אך בנתיים לא נתנה שוב אנטיביוטיקה אחרת. מה דעתך? מלחיץ אותי כל נושא הסיבוכים שיכולים להיות מה עלי לעשות כדי להיות שקטה? בבקשה תרגיעו אותי...

לפי הנתונים שמסרת אין צורך בטיפול כלשהו כעת . מעקב אצל רופא הילדים בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים