קליק/קנאק באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

03/07/2015 | 09:14 | מאת: רפי

האם קליק שנובע ממבנה הסחוסי של האף שהחליק על פני המחיצה, יכול לגרום לעיוות האף? למה זה קורה והאם זה מזיק?

שלום השאלה לא ברורה. מידה ומדובר בחלב אפית אז יתכן במידה וללא חבלה לא יקרה דבר לאף דר גורדין

04/07/2015 | 15:45 | מאת: רפי

תודה על התגובה. לא הבנתי את המושג "חלב אפית"? תוכל להסביר לי? אני אנסה לנסח את השאלה שלי מחדש: בזמן שקינחתי לבני בן ה6 חודשים את האף הוא התנגד ופתאום נשמע מעין קליק מהאף שלו, איו נפיחות או אודם. רציתי למה נשמע הקליק הזה? והאם זה מסוכן ויכול לגרום לשינוי צורת האף בעתיד?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים